Sundsvall

Varje fredag demonstrerar vi på Stora torget från klockan 16 till ungefär 17. Vi organiserar även andra evenemang, demonstrationer och aktiviteter. Följ oss på sociala medier och håll utkik efter det!

Gå med i föreningen!

Avgiftsfritt medlemskap – sundsvall@fridaysforfuture.se

Om oss

Sundsvalls lokalgrupp är en förening sedan det konstituerande årsmötet 18 juni 2021. Lokalgruppen har funnits i mindre organiserad form sedan den första Fridays For Future demonstrationen i Sundsvall som ägde rum den 30e november 2018. Fridays For Future Sundsvall är en unik kraft i staden – en ungdomsledd organisation som flera gånger samlat hundratals Sundsvallsbor till demonstration. Utöver att lyfta den internationella rörelsens krav arbetar vi också med att utforma krav på lokala aktörer och med att stärka vår organisation. Vi vill också öka kunskapen om klimatkrisen bland ungdomar och har därför börjat en studiecirkel för våra medlemmar.

Bor du i Sundsvall (med omnejd)?

Bli medlem och engagera dig för att säkerställa en framtid och ett bra liv för människan. Du behövs mer än du tror och det är tillsammans vi är starkast och kan påverka som mest. Som ungdom kommer du in i en härlig gemenskap där du har möjlighet att prata om klimatet, framtiden och aktivt delta i demokratin.

Vi ses på stan!


Get here

Address

Stora torget

Time

Fredagar,

Contact